Description

PowerShot G5X është një nga kamerat më të mira në botë të kamerave SLR dhe ideale për dokumentimin e mjedisit ku jeni përmes fotove. Harrojeni fotot me një smartphone pasi me këtë kamerë do të keni fotografi të një niveli shumë më të lartë. Kjo kamerë do t'ju ofrojë rezultate profesionale dhe përdorim të lehtë në sajë të dizajnit kompakt dhe lenteve me hapje deri në f / 1.8 deri në 2.8. Në përgjithësi, është një aparat fotografik shumë praktik, fleksibël dhe elegant. Kamera mund të karikohet lehtësisht përmes kabllos USB.

Business Operation
 • Annual Sales Revenue (€):
  15000
 • Annual Net Profit (€):
  25000
 • Cash Flow (€):
  500
 • Real Estate and Premises Details:
  no
 • Furniture / Fixtures Value and Description:
  no
 • Inventory / Stock Value and Description:
  no
 • Licence:
  optimal
 • Expansion Potential:
  no
 • Competition / Market:
  n o
 • Support & Training:
  yes
 • Reasons for selling:
  Business
 • Other Information
  no
Advertising
Price
 • € 112
 • Included: Customer Base
Location

United State

Contact Information
 • https://gjirafamall.com/teknologji/aparate-fotografike/fotoaparate/t-avancuar/fotoaparat-canon-powershot-g5x#SearchResults&gid=1&pid=6
Contact Form

  Map

  United State

  Advertising
  mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a review